Η εταιρεία

Ποιοι είμαστε

Η εταίρια X. ΣΑΜΕΡΚΑΣ Α.Ε είναι επίσημα εξουσιοδοτημένη επισκευαστής της Mercedes-Benz Ελλάς και έχει χαράξει την δική της πορεία επί 40 χρόνια στο χώρο του αυτοκινήτου.
  • Η εταιρεία διαθέτει νέες εγκαταστάσεις στο Περιγιάλι Καβάλας, δίπλα στο Εθνικό Στάδιο. Σε συνολική έκταση 2.500τμ το συνεργείο, φανοποιείο, βαφείο, τμήμα ανταλλακτικών και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.
  • Οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, η αξιοπιστία και η σοβαρότητα είναι στοιχεία που έχει καταξιώσει η εταίρια X. ΣΑΜΕΡΚΑΣ Α.Ε στη συνείδηση του Έλληνα καταναλωτή.
  • Η εταιρεία διαθέτει προϊόντα που καλύπτουν κάθε ανάγκη για κίνηση και μεταφορά ανθρώπων και φορτίων. Επιβατικά και επαγγελματικά αυτοκίνητα κάθε είδους, εξειδικευμένα οχήματα και εργαλεία περιλαμβάνονται σε μια πληρέστατη γκάμα προϊόντων που αξίζει να γνωρίσετε.
  • To έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, το οποίο είναι εκπαιδευμένο και καταρτισμένο στον τομέα ευθύνης του, θα είναι στη διάθεσή σας για να σας προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, έχοντας επίκεντρο την ικανοποίηση του Πελάτη και την ποιοτική εργασία.
0
+
Χρόνια εμπειρίας στη Mercedes-Benz
0
+
Τετραγωνικά μέτρα συνολικές εγκαταστάσεις
0
+
Πελάτες που μας εμπιστεύονται τα οχήματά τους
0
h
Service και εξυπηρέτηση πελατών