Ανταλλακτικά

Διατηρώντας τη Mercedes σας μια Mercedes

  • Στη Χ. Σαμέρκας Α.Ε. δεν κάνουμε συμβιβασμούς όσον αφορά την ασφάλειά σας. Όλα τα ανταλλακτικά υποβάλλονται σε ολοκληρωμένους ελέγχους προτού αποκτήσουν το δικαίωμα να φέρουν την ετικέτα του Γνήσιου Ανταλλακτικού Mercedes-Benz. Πρέπει να αποδείξουν την ποιότητα και την αξιοπιστία τους σε πραγματικές συνθήκες οδήγησης – καθώς και σε ακραίες συνθήκες. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στη λειτουργικότητα, τη διάρκεια ζωής και τη δυνατότητα καταπόνησης. Μόνο όταν ένα ανταλλακτικό πληροί τις αυστηρές απαιτήσεις της Mercedes-Benz κερδίζει το λογότυπο με το αστέρι και βγαίνει στην αγορά. Μπορείτε να βασιστείτε σε αυτό – για την ασφάλειά σας και την ασφάλεια της Mercedes σας.
  • Τα Γνήσια Ανταλλακτικά Mercedes-Benz συνδυάζουν όλη την εξειδίκευση της Mercedes-Benz ως κατασκευαστή οχημάτων. Αναπτύσσονται ειδικά για τα οχήματα Mercedes-Benz και προσαρμόζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε κάθε μοντέλο.
  • Όλα τα Γνήσια Ανταλλακτικά Mercedes-Benz κατασκευάζονται με τα ίδια εργαλεία και με τα ίδια πρότυπα ποιότητας – ανεξάρτητα από τα αν προορίζονται για ένα νέο όχημα ή για ανταλλακτικά. Αυτό σημαίνει ότι η ποιότητα και η ασφάλεια του οχήματός σας διατηρείται για πολλά χρόνια, με την εγγύηση ότι η Mercedes σας θα παραμείνει μια Mercedes.

Αναζητάτε συγκεκριμένο ανταλλακτικό?
Συμπληρώστε το τηλέφωνό σας και σας καλούμε εμείς!

Εναλλακτικά εισάγετε περισσότερες πληροφορίες για το ανταλλακτικό στην παρακάτω φόρμα: